• струполи (гл.) во (предл.)
  • струполи (гл.) на (предл.)
  • струполи (гл.) врз (предл.)
  • струполи (гл.) крај (предл.)
  • струполи (гл.) меѓу (предл.)
  • струполи (гл.) над (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК