• струполи (гл.) удолу (прил.)
  • струполи (гл.) громогласен (прил.)
  • струполи (гл.) долу (прил.)
  • струполи (гл.) заедно (прил.)
  • струполи (гл.) наземи (прил.)
  • струполи (гл.) небаре (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК