• тестира (гл.) антитело (имн.)
  • тестира (гл.) вода (имн.)
  • тестира (гл.) интелигенција (имн.)
  • тестира (гл.) привилегираност (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК