• тестира (гл.) витален (прид.)
  • тестира (гл.) моќен (прид.)
  • тестира (гл.) негов (прид.)
  • тестира (гл.) нов (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК