• уреди (гл.) гроб (имн.)
  • уреди (гл.) изложба (имн.)
  • уреди (гл.) каца (имн.)
  • уреди (гл.) однос (имн.)
  • уреди (гл.) право (имн.)
  • уреди (гл.) простор (имн.)
  • уреди (гл.) работа (имн.)
  • уреди (гл.) турколог (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК