• привлече (гл.) влече (гл.)
  • влече (гл.) влече (гл.)
  • дојде (гл.) влече (гл.)
  • е (гл.) влече (гл.)
  • праша (гл.) влече (гл.)
  • рече (гл.) влече (гл.)
  • сте (гл.) влече (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК