• бев (гл.) струполи (гл.)
  • задржи (гл.) струполи (гл.)
  • здогледа (гл.) струполи (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК