• биде (гл.) музичар (имн.)
  • има (гл.) музичар (имн.)
  • свири (гл.) музичар (имн.)
  • се (гл.) музичар (имн.)
  • стане (гл.) музичар (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК