• бев (гл.) разонода (имн.)
  • биде (гл.) разонода (имн.)
  • направи (гл.) разонода (имн.)
  • најде (гл.) разонода (имн.)
  • нема (гл.) разонода (имн.)
  • овозможи (гл.) разонода (имн.)
  • прави (гл.) разонода (имн.)
  • стане (гл.) разонода (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК