• некаков (зам.) зол (прид.)
  • некој (зам.) зол (прид.)
  • себе (зам.) зол (прид.)
  • таа (зам.) зол (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК