• ангел (имн.) престори (гл.)
 • ангел (имн.) стори (гл.)
 • ангел (имн.) бев (гл.)
 • ангел (имн.) сум (гл.)
 • ангел (имн.) бил (гл.)
 • ангел (имн.) затруби (гл.)
 • ангел (имн.) зборува (гл.)
 • ангел (имн.) клекне (гл.)
 • ангел (имн.) наслика (гл.)
 • ангел (имн.) нема (гл.)
 • ангел (имн.) пати (гл.)
 • ангел (имн.) прерасне (гл.)
 • ангел (имн.) слета (гл.)
 • ангел (имн.) согори (гл.)
 • ангел (имн.) спие (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК