• ангел (имн.) во (предл.)
  • ангел (имн.) од (предл.)
  • ангел (имн.) со (предл.)
  • ангел (имн.) за (предл.)
  • ангел (имн.) кон (предл.)
  • ангел (имн.) на (предл.)
  • ангел (имн.) низ (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК