• ангел (имн.) некако (прил.)
  • ангел (имн.) полека (прил.)
  • ангел (имн.) постојано (прил.)
  • ангел (имн.) скришно (прил.)
  • ангел (имн.) тука (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК