• ангел (имн.) ќе (чест.)
  • ангел (имн.) и (чест.)
  • ангел (имн.) да (чест.)
  • ангел (имн.) ли (чест.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК