• влечка (имн.) по (предл.)
  • влечка (имн.) на (предл.)
  • влечка (имн.) низ (предл.)
  • влечка (имн.) во (предл.)
  • влечка (имн.) од (предл.)
  • влечка (имн.) преку (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК