• задоволство (имн.) болка (имн.)
  • задоволство (имн.) лице (имн.)
  • задоволство (имн.) предлог (имн.)
  • задоволство (имн.) роман (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК