• задоволство (имн.) во (предл.)
  • задоволство (имн.) на (предл.)
  • задоволство (имн.) од (предл.)
  • задоволство (имн.) со (предл.)
  • задоволство (имн.) поради (предл.)
  • задоволство (имн.) за (предл.)
  • задоволство (имн.) по (предл.)
  • задоволство (имн.) зад (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК