• задоволство (имн.) толку (прил.)
 • задоволство (имн.) веднаш (прил.)
 • задоволство (имн.) веќе (прил.)
 • задоволство (имн.) затоа (прил.)
 • задоволство (имн.) како (прил.)
 • задоволство (имн.) кога (прил.)
 • задоволство (имн.) наеднаш (прил.)
 • задоволство (имн.) никогаш (прил.)
 • задоволство (имн.) однапред (прил.)
 • задоволство (имн.) повремено (прил.)
 • задоволство (имн.) тогаш (прил.)
 • задоволство (имн.) човечко (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК