• задоволство (имн.) дека (сврз.)
 • задоволство (имн.) и (сврз.)
 • задоволство (имн.) да (сврз.)
 • задоволство (имн.) бидејќи (сврз.)
 • задоволство (имн.) додека (сврз.)
 • задоволство (имн.) или (сврз.)
 • задоволство (имн.) откако (сврз.)
 • задоволство (имн.) а (сврз.)
 • задоволство (имн.) ем (сврз.)
 • задоволство (имн.) оти (сврз.)
 • задоволство (имн.) отколку (сврз.)
 • задоволство (имн.) што (сврз.)
 • задоволство (имн.) штом (сврз.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК