• задоволство (имн.) ќе (чест.)
  • задоволство (имн.) барем (чест.)
  • задоволство (имн.) не (чест.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК