• игра (имн.) веќе (прил.)
 • игра (имн.) денес (прил.)
 • игра (имн.) доволно (прил.)
 • игра (имн.) докрај (прил.)
 • игра (имн.) како (прил.)
 • игра (имн.) кратко (прил.)
 • игра (имн.) малку (прил.)
 • игра (имн.) најдобар (прил.)
 • игра (имн.) обично (прил.)
 • игра (имн.) овде (прил.)
 • игра (имн.) особено (прил.)
 • игра (имн.) помалку (прил.)
 • игра (имн.) претежно (прил.)
 • игра (имн.) секако (прил.)
 • игра (имн.) секогаш (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК