• кујна (имн.) денес (прил.)
  • кујна (имн.) живко (прил.)
  • кујна (имн.) навреме (прил.)
  • кујна (имн.) одново (прил.)
  • кујна (имн.) остро (прил.)
  • кујна (имн.) поединечно (прил.)
  • кујна (имн.) силно (прил.)
  • кујна (имн.) толку (прил.)
  • кујна (имн.) убаво (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК