• област (имн.) кој (имн.)
  • област (имн.) вакаф (имн.)
  • област (имн.) партизан (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК