• околност (имн.) изба (имн.)
  • околност (имн.) недоразбирање (имн.)
  • околност (имн.) појава (имн.)
  • околност (имн.) раскинување (имн.)
  • околност (имн.) реченица (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК