• околност (имн.) во (предл.)
  • околност (имн.) за (предл.)
  • околност (имн.) на (предл.)
  • околност (имн.) како (предл.)
  • околност (имн.) меѓу (предл.)
  • околност (имн.) по (предл.)
  • околност (имн.) поради (предл.)
  • околност (имн.) пред (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК