• околност (имн.) веќе (прил.)
  • околност (имн.) денеска (прил.)
  • околност (имн.) искрено (прил.)
  • околност (имн.) кога (прил.)
  • околност (имн.) неминовно (прил.)
  • околност (имн.) никојпат (прил.)
  • околност (имн.) овде (прил.)
  • околност (имн.) уште (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК