• околност (имн.) и (сврз.)
  • околност (имн.) или (сврз.)
  • околност (имн.) бидејќи (сврз.)
  • околност (имн.) што (сврз.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК