• око (имн.) ќе (чест.)
  • око (имн.) не (чест.)
  • око (имн.) и (чест.)
  • око (имн.) нека (чест.)
  • око (имн.) божем (чест.)
  • око (имн.) да (чест.)
  • око (имн.) ти (чест.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК