• пиштол (имн.) веќе (прил.)
  • пиштол (имн.) илегален (прил.)
  • пиштол (имн.) натаму (прил.)
  • пиштол (имн.) нерешителен (прил.)
  • пиштол (имн.) таму (прил.)
  • пиштол (имн.) уште (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК