• пламен (имн.) веќе (прил.)
  • пламен (имн.) одново (прил.)
  • пламен (имн.) пругоре (прил.)
  • пламен (имн.) само (прил.)
  • пламен (имн.) уште (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК