• плунка (имн.) в (предл.)
  • плунка (имн.) во (предл.)
  • плунка (имн.) низ (предл.)
  • плунка (имн.) на (предл.)
  • плунка (имн.) со (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК