• средина (имн.) на (предл.)
  • средина (имн.) во (предл.)
  • средина (имн.) од (предл.)
  • средина (имн.) со (предл.)
  • средина (имн.) кон (предл.)
  • средина (имн.) меѓу (предл.)
  • средина (имн.) помеѓу (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК