• средина (имн.) надолу (прил.)
  • средина (имн.) благо (прил.)
  • средина (имн.) директно (прил.)
  • средина (имн.) околу (прил.)
  • средина (имн.) јасно (прил.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК