• стапалка (имн.) на (предл.)
  • стапалка (имн.) во (предл.)
  • стапалка (имн.) од (предл.)
  • стапалка (имн.) в (предл.)
  • стапалка (имн.) врз (предл.)
  • стапалка (имн.) по (предл.)
  • стапалка (имн.) пред (предл.)
  • стапалка (имн.) со (предл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК