• ѓавол (имн.) душа (имн.)
  • ѓавол (имн.) луѓе (имн.)
  • ѓавол (имн.) натемаго (имн.)
  • ѓавол (имн.) опаш (имн.)
  • ѓавол (имн.) шутрак (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК