• ѓавол (имн.) ќе (чест.)
  • ѓавол (имн.) не (чест.)
  • ѓавол (имн.) нека (чест.)
  • ѓавол (имн.) ни (чест.)
  • ѓавол (имн.) еве (чест.)
  • ѓавол (имн.) ли (чест.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК