• година (имн.) вклучи (гл.)
  • бојлер (имн.) вклучи (гл.)
  • изложба (имн.) вклучи (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК