• збор (имн.) извлече (гл.)
 • барака (имн.) извлече (гл.)
 • глава (имн.) извлече (гл.)
 • колец (имн.) извлече (гл.)
 • корен (имн.) извлече (гл.)
 • лотарија (имн.) извлече (гл.)
 • порака (имн.) извлече (гл.)
 • предмет (имн.) извлече (гл.)
 • пример (имн.) извлече (гл.)
 • рака (имн.) извлече (гл.)
 • реликвија (имн.) извлече (гл.)
 • сако (имн.) извлече (гл.)
 • тип (имн.) извлече (гл.)
 • џеб (имн.) извлече (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК