• писмо (имн.) претстави (гл.)
 • кој (имн.) претстави (гл.)
 • игра (имн.) претстави (гл.)
 • книга (имн.) претстави (гл.)
 • новина (имн.) претстави (гл.)
 • човек (имн.) претстави (гл.)
 • Америка (имн.) претстави (гл.)
 • боја (имн.) претстави (гл.)
 • век (имн.) претстави (гл.)
 • вид (имн.) претстави (гл.)
 • гоблен (имн.) претстави (гл.)
 • година (имн.) претстави (гл.)
 • граница (имн.) претстави (гл.)
 • грижа (имн.) претстави (гл.)
 • ден (имн.) претстави (гл.)
 • дејност (имн.) претстави (гл.)
 • дисциплина (имн.) претстави (гл.)
 • дрога (имн.) претстави (гл.)
 • запирка (имн.) претстави (гл.)
 • зрно (имн.) претстави (гл.)
 • идентитет (имн.) претстави (гл.)
 • изврши (имн.) претстави (гл.)
 • изненадување (имн.) претстави (гл.)
 • изолација (имн.) претстави (гл.)
 • израз (имн.) претстави (гл.)
 • контемплација (имн.) претстави (гл.)
 • култура (имн.) претстави (гл.)
 • лик (имн.) претстави (гл.)
 • лист (имн.) претстави (гл.)
 • лице (имн.) претстави (гл.)
 • макета (имн.) претстави (гл.)
 • материја (имн.) претстави (гл.)
 • мера (имн.) претстави (гл.)
 • мери (имн.) претстави (гл.)
 • мерка (имн.) претстави (гл.)
 • миг (имн.) претстави (гл.)
 • мислење (имн.) претстави (гл.)
 • момент (имн.) претстави (гл.)
 • мост (имн.) претстави (гл.)
 • музика (имн.) претстави (гл.)
 • национализам (имн.) претстави (гл.)
 • начин (имн.) претстави (гл.)
 • неуреден (имн.) претстави (гл.)
 • одмор (имн.) претстави (гл.)
 • однесување (имн.) претстави (гл.)
 • одредба (имн.) претстави (гл.)
 • организација (имн.) претстави (гл.)
 • парламентаризам (имн.) претстави (гл.)
 • период (имн.) претстави (гл.)
 • плата (имн.) претстави (гл.)
 • површина (имн.) претстави (гл.)
 • поделба (имн.) претстави (гл.)
 • портрет (имн.) претстави (гл.)
 • практика (имн.) претстави (гл.)
 • проблем (имн.) претстави (гл.)
 • пропис (имн.) претстави (гл.)
 • раздобје (имн.) претстави (гл.)
 • рамнодушност (имн.) претстави (гл.)
 • растение (имн.) претстави (гл.)
 • роман (имн.) претстави (гл.)
 • саем (имн.) претстави (гл.)
 • свет (имн.) претстави (гл.)
 • согледување (имн.) претстави (гл.)
 • сопруг (имн.) претстави (гл.)
 • статија (имн.) претстави (гл.)
 • структура (имн.) претстави (гл.)
 • сфера (имн.) претстави (гл.)
 • тенденција (имн.) претстави (гл.)
 • тишина (имн.) претстави (гл.)
 • уметност (имн.) претстави (гл.)
 • функционирање (имн.) претстави (гл.)
 • шара (имн.) претстави (гл.)
 • штрајк (имн.) претстави (гл.)
 • јазик (имн.) претстави (гл.)
 • љубов (имн.) претстави (гл.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК