• твој (имн.) ангел (имн.)
  • бог (имн.) ангел (имн.)
  • куќа (имн.) ангел (имн.)
  • легенда (имн.) ангел (имн.)
  • луѓе (имн.) ангел (имн.)
  • момент (имн.) ангел (имн.)
  • стебло (имн.) ангел (имн.)
  • хор (имн.) ангел (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК