• гумен (имн.) влечка (имн.)
  • крв (имн.) влечка (имн.)
  • налан (имн.) влечка (имн.)
  • нога (имн.) влечка (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК