• грмушка (имн.) пена (имн.)
  • ембрион (имн.) пена (имн.)
  • лето (имн.) пена (имн.)
  • облак (имн.) пена (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК