• оддалеченост (имн.) стапалка (имн.)
  • сино (имн.) стапалка (имн.)
  • цел (имн.) стапалка (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК