• буниште (имн.) ѓавол (имн.)
  • вештина (имн.) ѓавол (имн.)
  • куп (имн.) ѓавол (имн.)
  • момче (имн.) ѓавол (имн.)
  • рог (имн.) ѓавол (имн.)
  • јатак (имн.) ѓавол (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК