• на (предл.) ангел (имн.)
  • во (предл.) ангел (имн.)
  • за (предл.) ангел (имн.)
  • со (предл.) ангел (имн.)
  • од (предл.) ангел (имн.)
  • кај (предл.) ангел (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК