• во (предл.) кауш (имн.)
  • на (предл.) кауш (имн.)
  • в (предл.) кауш (имн.)
  • кон (предл.) кауш (имн.)
  • од (предл.) кауш (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК