• во (предл.) ограничен (прид.)
  • на (предл.) ограничен (прид.)
  • за (предл.) ограничен (прид.)
  • со (предл.) ограничен (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК