• со (предл.) уреден (прид.)
  • во (предл.) уреден (прид.)
  • покрај (предл.) уреден (прид.)
  • на (предл.) уреден (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК