• бегол (прид.) поглед (имн.)
  • бегол (прид.) допир (имн.)
  • бегол (прид.) разговор (имн.)
  • бегол (прид.) увид (имн.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК