• лош (прид.) грчки (прид.)
 • лош (прид.) англиски (прид.)
 • лош (прид.) арен (прид.)
 • лош (прид.) државен (прид.)
 • лош (прид.) македонски (прид.)
 • лош (прид.) научен (прид.)
 • лош (прид.) прилепски (прид.)
 • лош (прид.) раководен (прид.)
 • лош (прид.) сам (прид.)
 • лош (прид.) српски (прид.)
 • лош (прид.) треперлив (прид.)
 • лош (прид.) финансиски (прид.)
FlexiMac
 менување на македонски глаголи
ДИГИТАЛНИ РЕСУРСИ НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК